welkom | kaart | zoekfunctie

Nienke Weel

Praktijk Vica

Contactgegevens
1619 AE Andijk
Telefoon 0633753244


Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

16-10-1989

Doelgroep:

Kinderen, jongeren, volwassenen én paardeneigenaren (particulier of zakelijk) die op zoek zijn naar coaching voor persoonlijke ontwikkeling. Individueel of in groepsverband.

Thema(s):

Samen met de paarden op weg naar meer: balans, plezier, acceptatie, leiderschap, vertrouwen en eigen kracht. Alles zit al in jou. Je mag leren zijn wie je bent!

Afgeronde opleiding(en):

Propedeuse Pedagogische Wetenschappen (VU), HBO pedagogiek (Inholland), Kindercoach (Civas), Cursus kinderen coachen met paarden, Equine assisted coach level 1 (Keulseweg)

Praktijk Vica staat voor passie voor mens en paard. Praktijk Vica is een plek waar mens en paard elkaar in alle rust en ruimte mogen ontmoeten. Omringd door een bijzondere kudde paarden, midden in het prachtige Westfriese landschap, kun je aan jezelf werken. Met uitzicht op de dijk en de vuurtoren kun je even stilstaan en ervaren. Even een moment helemaal voor jezelf!

Als gecertificeerd en bevlogen pedagoog, kindercoach en paardencoach geef ik vanuit Praktijk Vica ervaringsgerichte coaching. Vanuit het ervaringsgericht bezig zijn met de paarden volgt bewustwording. Bewustwording ten aanzien van je eigen manier van denken, voelen en handelen. Vanuit daar kun je jezelf ontwikkelen in de door jou gewenste richting. Of juist leren accepteren wat er is. Dit alles in de liefdevolle aanwezigheid van de paarden. Jong en oud kan bij ons terecht voor het volgen van paardencoaching.

Maar ook paardeneigenaren kunnen zichzelf laten coachen. Als paardeneigenaar is het mogelijk jezelf persoonlijk te ontwikkelen met behulp van je eigen paard. Paard en eigenaar staan altijd verbinding en beïnvloeden elkaar. Door je hier bewust van te worden, kun je de verbinding met je paard verdiepen en versterken. Wij begeleiden je graag in dit prachtige proces.

Tijdens iedere coachsessie streven we naar het laten ontstaan van een verbinding tussen hoofd, hart en lichaam. Zo kan iedereen ontdekken hoe het is om van je eigen kracht uit te mogen gaan. Wie weet tot ziens bij Praktijk Vica!

Aantal beschikbare paarden:

4

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
nee



Laatste certificatie:
2016 (Level 1)
Hercertificatie: 2020