welkom | kaart | zoekfunctie

Anna Jolij

EquiVisie

Contactgegevens
1754 KD Burgerbrug
Telefoon 0641461193


Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

4-2-1978

Doelgroep:

EquiVisie is er voor iedereen die met zichzelf aan de slag wil gaan of hulp nodig heeft. Voornamelijk individuele coachtrajecten voor (jong) volwassenen.

Thema(s):

Ontdekken van je persoonlijke kracht, vergroten van zelfinzicht, zelfvertrouwen versterken, keuzes kunnen maken, assertiviteit, weerbaarheid, stress reduceren, communicatie verbeteren, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, ondersteunend bij problematiek m.b.t. eten, angsten en emotieregulatie.

Afgeronde opleiding(en):

HBO opleiding Diermanagement, cursus coaching bij hoogbegaafdheid, Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg).

Binnen mijn functie als afdelingsdirecteur bij een non-profit organisatie heb ik veel ervaring opgedaan met coachend leiding geven. Ik vind het fijn als ik mensen kan helpen hun eigen kracht te vinden en deze op eigen wijze verder te ontwikkelen.

Bij equine assisted coaching worden paarden ingezet om op een ervaringsgerichte wijze te coachen. Door ervaringsgericht te leren in samenwerking met paarden kom je vaak gemakkelijker bij je gevoel. Vaak ligt de focus bij mensen op alles wat met het intellect bedacht kan worden. Hoe mensen zich daarbij voelen is daarbij van ondergeschikt belang. Doordat intellect en gevoel niet altijd op één lijn liggen ontstaan vaak coachvragen. Met equine assisted coaching ligt de nadruk op ervaren en niet op praten. Door het ervaringsgerichte coachen kun je direct of indirect de consequenties van je eigen handelen ervaren. Vervolgens is het aan jou om te besluiten of je het vertoonde gedrag in stand wilt houden of wilt veranderen.

Na zelf een stevige periode doorgemaakt te hebben -zowel privé als beroepsmatig- waarbij ik verschillende soorten therapie heb gehad, ben ik terecht gekomen bij een paardentherapeut. Deze therapie heeft mij bijzonder veel inzicht, steun en ontspanning gegeven. Een ervaring, die ik andere mensen ook graag gun. Doordat ik zowel een ervaringsdeskundige ben en een professioneel geschoolde coach, kan ik mensen op een professionele maar ook persoonlijke wijze helpen. Ik hoop dat ik veel mensen mag begeleiden om hun eigen Persoonlijke Kracht te ontdekken.

EquiVisie: ontdek je eigen PK!

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.equivisie.nl.

Aantal beschikbare paarden:

5

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2017 (Level 2)
Hercertificatie: 2020