welkom | kaart | zoekfunctie

Nikola Gies

Back to basics Coaching

Contactgegevens
2275 Lille België
Telefoon 0032473381610


Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

2-9-1969

Doelgroep:

Individueel: volwassenen vanaf 18 jaar
Families en samengestelde gezinnen
Professionele teams
Mensen met fysieke klachten, pijn patiënten, mensen met trauma’s na ongevallen
Kinderen vanaf 8 jaar die een goede kennis over paarden willen verkrijgen vóór dat ze beginnen met paardrijden

Thema(s):

zelfontwikkeling - zelfkennis - conflictoplossing - hoe omgaan met levensgebeurtenissen - leiderschap - eigen rol in een systeem - talentontwikkeling - beter communiceren - grenzen zetten - ruimte geven - oordeelloos ervaren - leren loslaten - eigen kracht

Afgeronde opleiding(en):

Master Grafische Vormgeving, Paraveterinaire Assistente, Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg)

Ik ben een echt paardenmeisje.
Van kleins af aan zijn paarden mijn passie, steun en toeverlaat. Ik leerde op de conventionele manier paardrijden maar ontdekte met de jaren dat er veel meer is tussen paard en mens.
Op mijn 25ste kocht ik mijn eerste paard, een heel sensitieve Trakehner-merrie. Zij deed me inzien wat paarden voor mensen in hun ontwikkeling kunnen betekenen. Vele jaren genoot ik van mijn paarden terwijl ik werkte in de drukke, steeds sneller draaiende marketingwereld. Dus ook aan mij ging stress niet voorbij, toch vond ik altijd rust en vrede bij mijn paarden. Zij brachten steeds weer in balans wat mijn drukke baan overhoop gegooid had.

Met de opleiding tot Equine Assisted Coach heb ik een droom van mij waargemaakt: samen met mijn paarden begeleid ik mensen die levensvragen hebben, wiens leven ondersteboven ligt, die het even niet meer weten, die met iets of iemand in de knoop liggen, die geconfronteerd worden met fysieke klachten of trauma’s na ongevallen of die graag zichzelf beter willen leren kennen.

Mijn paarden spelen hierbij de hoofdrol. Als meester in het lezen van lichaamstaal reageren ze op elke emotie en elk non-verbaal teken van de cliënt. Hun reactie en gedrag zorgt ervoor dat de cliënt aan het denken gezet wordt.
Door experimenteren evalueert de cliënt stukje voor stukje zijn eigen gedrag, volledig uit zijn eigen kracht. Eerst bij de paarden, dan in zijn omgeving. Op die manier kunnen obstakels overwonnen worden en komt er ruimte vrij voor nieuwe denkwijzen.

Graag begeleid ik jou, samen met mijn paarden op je nieuwe levenspad.
Meer info op www.backtobasics-coaching.com

Aantal beschikbare paarden:

2

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2017 (Level 2)
Hercertificatie: 2020