welkom | kaart | zoekfunctie

Anjel Verkerk

Horsense-Coaching

Contactgegevens
3985 SL Werkhoven
Telefoon 0343552038


Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

20-1-1968

Doelgroep:

Particulieren en zakelijk. Zowel individuen, volwassenen, jongeren als groepen of stellen. Ook teamcoaching ( met meerdere coaches)

Thema(s):

Zelfinzicht, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, relaties, weerbaarheid, assertiviteit, leren grenzen bewaken en zelfvertrouwen.

Afgeronde opleiding(en):

H.A.V.O., Assurantie B, Typediploma, Basis W.P 5.1, WFT Basis, Diverse gebruikers­opleidingen voor verschillende administraties Equine assisted coach level 1 (Keulseweg), Reanimatie cursus

Horsense-Coaching (ervarings en oplossingsgerichte aanpak). Op een prachtige plek, net onder de rook van Utrecht heerlijk genieten van alle rust en alle dieren. Tijd voor jezelf krijgen en nemen, dat is wat je bij ons ervaart. Ik beschik over 9 prachtige paarden (mijn collega's) die u graag helpen om individuele 1 op 1 coachingstrajecten te volgen of groepssessies/teambuilding. Bij groepssessies of teambuilding heb ik altijd de hulp van een collega coach.

Coaching met paarden is een hele directe manier van aanpak, in korte tijd is meestal de coachvraag al duidelijk. Als equine assisted coach ben ik op zoek gegaan naar een manier waarop mensen zich bewust worden van de oplossing, die ieder zelf in zich heeft, om bij zijn/haar hulpvraag te komen. Paarden zijn daarvoor het perfecte hulpmiddel, zij geven namelijk oordeelloos terug wat zij waarnemen in het hier en nu.

Het kan ook zijn dat een team op zoek is naar een betere manier van samenwerken of communiceren. Tijdens de sessie worden de teamleden zich bewust naar zichzelf te kijken, en naar de ander. De paarden geven dit feilloos terug zonder oordeel, er wordt gereflecteerd, onderzocht, ontdekt en gebruik gemaakt van herhaling, en gekeken wat een nieuwe aanpak kan betekenen.

Aantal beschikbare paarden:

9

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2016 (Level 1)
Hercertificatie: 2020