welkom | kaart | zoekfunctie

Iris Stoll

Iris Coacht

Contactgegevens
6901 AZ Zevenaar
Telefoon 0610498184


Coachlocatie

Paddestoel 8
Zevenaar

Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

27-4-1993

Doelgroep:

Volwassenen, jongeren en teams.

Thema(s):

Persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht, bewustwording, zelfvertrouwen, omgaan met grenzen, communicatie, keuzes maken, innerlijke rust, samenwerken, burn-out, team ontwikkeling.

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1 (Keulseweg)
HBO toegepaste psychologie (algemene psychologie, professionele communicatie)
Maatschappelijke zorg (gehandicaptezorg)

Andere lidmaatschappen:

Knhs

Over Iris Coacht
Met mijn bedrijf Iris Coacht is mijn droom uitgekomen. Ondanks mijn jonge leeftijd ben ik erg geïnteresseerd in de manier van denken, voelen en het gedrag van mensen. Deze interesse combineer ik nu met mijn grote passie, paarden. Bij de Keulseweg heb ik dé opleiding gevonden die mij zowel opleidde tot coach én als paardencoach. De kennis die ik daarbij heb opgedaan combineer ik met mijn eerder behaalde certificaten “HBO professionele communicatie” en “HBO Algemene Psychologie”.

Doelgroep
Iris Coacht richt zich momenteel volledig op volwassenen en jong volwassenen. Voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling, voor zowel teams als individueel. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met mij op.

Accommodatie
Rust en gemoedelijkheid beschrijven de omgevingssfeer van Iris Coacht het best. Midden in de prachtige landerijen van Zevenaar hebben we dé perfecte coach locatie gecreëerd. Op deze plek waan je je in oase van rust, even weg van alle hectiek van het dagelijkse leven.
Buiten hebben we een mooie plek om in alle rust met je zelf aan het werk te gaan. Na de sessie kunnen we weer lekker even warm worden met een lekkere kop koffie of thee in onze gezellige napraat ruimte. Deze ruimte maakt het tevens goed mogelijk om met uw team een complete verzorgde dag door te brengen bij Iris Coacht.

Aantal beschikbare paarden:

1

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
nee
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2016 (Level 1)
Hercertificatie: 2020