welkom | kaart | zoekfunctie

Aline Mellema

Horse2Heart

Contactgegevens
8181 RH Heerde
Telefoon 0612213184


Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

8-4-1982

Doelgroep:

Volwassenen die moeiten of onvrede ervaren in hun leven, in relatie met zichzelf, met de ander en/of met God.

Thema(s):

Thema's kunnen zijn: verbinding (met jezelf en met de ander), relatieproblemen (partner, familie, vrienden of kerk), behoefte aan rust, grenzen, angst, depressie, burn- out, rouw, verlies, langdurige of chronische ziekte, geloofsvragen, keuzedilemma, etc.

Aanvullende disciplines:

Pastoraat

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach Level 1

Voor wie?
Horse2Heart richt zich op volwassenen die moeiten of onvrede ervaren in hun leven, in relatie met zichzelf, met de ander en/of met God, en die daar graag iets aan willen veranderen of daarin willen leren. Kom je er met praten alleen niet meer uit of loop je steeds vast door alles eindeloos te beredeneren met je hoofd en zou je het graag eens op een andere manier willen proberen? Dan ben je van harte welkom voor een coachsessie. Horse2Heart wil er zijn voor mensen die graag uit hun hoofd, terug willen naar het ervaren, om zo meer over zichzelf (en de ander) te leren. Deze vorm van coaching kan op allerlei vlakken in je leven worden toegepast.

Pastoraat
Horse2Heart wil graag werken vanuit Gods liefde voor jou en mij en biedt in het bijzonder plek aan christenen door de mogelijkheid tot pastoraat met paarden. Dit betekent niet dat je met een andere levensovertuiging niet welkom bent. Integendeel!
We leven allemaal in dezelfde gebroken wereld en we krijgen te maken met dezelfde moeilijkheden of uitdagingen. We hebben dan behoefte aan een plek waar we mogen zijn zoals we zijn. Een plek waar we begrip vinden, liefde, acceptatie en ruimte om, in een veilige omgeving en in ons eigen tempo, te mogen leren wat we te leren hebben. Die plek wil Horse2Heart jou bieden. Je bent welkom zoals je bent, met alles wat er bij jou is, dus ook met dat waar jij in gelooft.

Wat is er nodig om je aan te melden?
Het enige wat je nodig hebt, is de wil om naar jezelf te kijken en om aan de slag te gaan met dat wat je daarin tegenkomt. Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben en wanneer je angst voor paarden hebt, maar je het tegelijk ook erg graag een keertje zou willen ervaren, dan hoeft de angst geen reden te zijn om je tegen te laten houden. We kunnen daar prima mee aan het werk.
Twijfel je nog of Horse2Heart ook iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact op voor meer informatie!

https://www.horse2heart.nl/

Aantal beschikbare paarden:

3

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
nee
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2014 (Level 1)
Hercertificatie: 2018