welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Ankie Waltmans

Stercoaching b.v.

Contactgegevens
5291 NN Gemonde


Coachlocatie

Besselaar tegenover huisnummer 9
5294 NG Gemonde

Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

21-4-1972

Doelgroep:

Werknemers en tieners

Thema(s):

Voorkomen ziekteverzuim, werknemers en tieners die even vastzitten op weg helpen weer volop te kunnen genieten van het leven.

Aanvullende disciplines:

Financieel advies: "Hoe krijg ik grip op mijn financiële situatie"?

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1 (Keulseweg)

Mijn naam is Ankie Waltmans. Sinds twintig jaar werk ik in de financiële wereld. Ook bij mij kwam rond mijn veertigste verjaardag de vraag:"Is dit alles? Wat wil ik eigenlijk"? Al snel wist ik dat ik er meer toe wilde doen, mensen wilde helpen.

Mijn ene doelgroep is de werknemers. Ziekteverzuim is duur, heel duur. Wist u dat u als werkgever aangesproken kan worden op de burn-out van uw medewerkers? Zie onderstaand artikel.

Gerechtshof Den Haag, 18 november 2014, ECLI (verkort): 3610 – Een arbeidsongeschikte werknemer heeft onlangs een schadevergoeding van € 370.000 gekregen van de verzekeraar van zijn werkgever vanwege burn-outklachten. Dit is de hoogste schadevergoeding die Bureau Beroepsziekten FNV ooit voor een werknemer met een burn-out heeft bedongen –.Het is dus belangrijk om de werkdruk op de werkvloer goed in de gaten te houden en te bepreken om burn-outs te voorkomen.

Mijn andere doelgroep is kinderen. Kinderen zijn de toekomst! Wat is er mooier dan een kind weer onbezorgd van zijn jeugd te kunnen laten genieten? Kinderen die te maken hebben met het verlies van een ouder, moeite hebben met leren op school, of gepest worden? Paarden kunnen daarbij geweldig helpen. Een lach van een kind, een lekkere gezonde blos op de wangen, een traan als een emotie wordt verwerkt om vervolgens weer als Tijgetje heerlijk stuiterend door het leven te gaan.
Prachtig als je daar een klein steentje aan kunt bijdragen.

Aantal beschikbare paarden:

4

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
nee
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
jaLaatste certificatie:
2014 (Level 1)
Hercertificatie: 2018