welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Tamara Visscher

CoCoaching

Contactgegevens
1213 TR Hilversum


Coachlocatie

Ruigenhoeksedijk 21
3737 MP Groenekan

Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

30-5-1980

Doelgroep:

Individuele coaching/ouder en kind- coaching/ teamcoaching / groepscoaching

Thema(s):

Individuele coaching: persoonlijke ontwikkeling - zingeving - zelfvertrouwen - innerlijke groei - innerlijke rust - bewustwording - grenzen stellen - inzicht krijgen in eigen gedrag en handelen - loslaten. Teamcoaching: inicht krijgen in situaties binnen een teamverband - communicatie verbeteren - teamwork - leiderschapskwaliteiten ontwikkelen en/of verbeteren - zelfvertrouwen en assertiviteit ontwikkelen - als team een gezamenlijk doel stellen - teamleden enthousiasmeren en motiveren - samenwerking verbeteren

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1 (Keulseweg), Thim Hogeschool voor Fysiotherapie

Coaching met en door paarden is een ervaringsgerichte, oplosgerichte methode waarbij je leert door te doen. Wij bieden individuele coaching & teamcoaching.

Equine assisted individuele coaching is voor iedereen met een coachvraag of geen coachvraag maar graag over zichzelf wil leren. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt in het leven? Misschien in je werk of in je relatie? Vraag je je af waarom je bent wie je bent, waarom je doet zoals je doet of denkt wat je denkt? Zijn er dingen die je graag anders zou willen zien of doen? Of heb je geen concrete vraag, maar wil je gewoon graag een keer leren over jezelf? Dan kan equine assisted coaching iets voor jou zijn.

Ervaring met paarden is niet nodig, we gaan niet op de paarden rijden. De activiteit vindt altijd plaats op de grond naast het paard. Teamcoaching met paarden is een manier om teams beter te laten samenwerken. Mensen kunnen in een team prestaties leveren die individueel onmogelijk zijn. Maar samenwerken is vaak lastig, hoe bundel je nu de krachten van een team? Hoe benut je de verschillen in het team? Teamcoaching is erop gericht om de sterke en de zwakke punten van een team te onderzoeken. Als teamuitje kan het leuk zijn om een groepssessie te doen, je zult een hele andere kant van je collega’s leren kennen en zien. Er kan een dagdeel verzorgt worden voor een teamuitje, met koffie/thee lekkers en naar keuze een uitgebreide lunch. Desgewenst kun je zelf een thema aandragen voor de sessie.
Professioneler kan EAC ingezet worden door organisaties die voor een verandering (reorganisatie) staan of efficiënter moeten gaan werken, kortom veranderingstrajecten. EAC voor managementteams is zeer effectief als het gaat om samenwerking, leiding geven, communicatie, vertrouwen, omgaan met veranderingen, teamrollen.

http://www.cocoaching.nu/

Aantal beschikbare paarden:

3

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
jaLaatste certificatie:
2014 (Level 1)
Hercertificatie: 2018