welkom | kaart | zoekfunctie

Monique Lenselink

Coaching de Paardenblik

Contactgegevens
6706 EG Wageningen
Telefoon 0646500015


Coachlocatie

Hollandseweg
Wageningen

Praktijkervaring: E

Geboortedatum:

17-10-1964

Doelgroep:

Bijzondere volwassenen,jongeren en kinderen (PDD-Nos, AD(H)D, autisme, borderline, (gewelds)trauma), gezinnen, teams, individueel jong en oud.

Thema(s):

Omgaan met belemmeringen/hindernissen in het leven, verwerking, samenwerking en omgang in een systeem als een gezin, teamontwikkeling, samenwerking binnen een team, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling.

Aanvullende disciplines:

Workshops die meer gericht zijn op training

Afgeronde opleiding(en):

HBO Creatieve Therapie, opleiding voorgezet management, Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg), Coach 'bijzondere' personen

Als coach werkzaam bij Coaching de Paardenblik. Coaching de Paardenblik biedt tijd, rust, aandacht en ruimte om individueel of samen te investeren in eigen groei en ontwikkeling. Dat alles door gericht activiteiten met paarden in te zetten. Het is de plek om datgene wat er in potentie aanwezig is te leren kennen en mee te experimenteren.
Bewust in het leven staan, bewust worden van eigen voorkeursgedrag, sterke en zwakke punten, eigen keuzes kunnen maken in gedrag of in het dagelijkse leven, persoonlijk en/of zakelijk leidinggeven versterken: gun het jezelf of de groep waarin je leeft!

Mijn ervaring als creatief therapeute gericht op kinderen en jongeren met 'bijzondere' eigenschappen (chronische ziekte, AD(H)D, PDD-Nos, autisme, borderline,....) en mijn ervaring als ondernemer, leidinggevende, interim-manager, trainer neem ik natuurlijk mee als coach.
En de paarden? Die doen hun ding: met open blik en zonder veroordelingen gaan ze hun fijngevoeligheid inzetten tijdens de coachingssessie. Kijk ook in die spiegel!

Aantal beschikbare paarden:

2

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2017 (Certificatie update)
Hercertificatie: 2020