welkom | kaart | zoekfunctie

Sylvia Baars

Loopbaanbegeleiding & Coaching

Omgeving
Dordrecht


Praktijkervaring:

B

Geboortedatum:

1977

Doelgroep:

Particulieren en zakelijk, zowel individueel (volwassenen, jongeren, kinderen) als groepen

Thema(s):

Communicatie, leiderschap, zingevingsvragen, loopbaanvragen, persoonlijke ontwikkeling, samenwerking, bewustwording, zelfinzicht, assertiviteit, relaties, balans denken-voelen, authenticiteit, zelfvertrouwen, innerlijke rust, hooggevoeligheid, grenzen stellen, non-verbaal gedrag

Aanvullende disciplines:

Loopbaanbegeleiding & Coaching, Noloc erkend Loopbaanprofessional, NLP, specialisatieblok Bijzondere coachees: kinderen met autismespectrumstoornis en licht verstandelijk beperkte coachees,
HSP coach

Overige opleiding(en):

HBO Personeel & Arbeid, Post-HBO Loopbaanadviseur, NLP Master, MBTI, Intuitieve Ontwikkeling, Systemisch Werk

Andere lidmaatschappen:

NOLOC (beroepsvereniging van loopbaanprofessionals)

Sylvia Baars Loopbaanbegeleiding & Coaching biedt begeleiding en coaching aan individuen en kleine groepen bij persoonlijke en professionele veranderingsprocessen en ontwikkeling.
Het vergroten van zelfinzicht en bewustwording helpt je om de regie over je werk en leven weer terug te krijgen, om keuzes te maken die bij je passen als persoon en vooral om jouw zelfgekozen doelen te realiseren.

Als loopbaanprofessional en coach geniet ik er van als ik mensen mag begeleiden en coachen in dit proces. Om dit proces in samenwerking met een paard te faciliteren en begeleiden maakt het voor mij compleet. Samenwerken met een paard is een geweldige manier om inzicht te krijgen in je (vaak onbewuste)gedragspatronen, belemmerende patronen te doorbreken door in een veilige omgeving met nieuw gedrag te experimenteren en vooral ook om dichter bij jezelf te komen.

Op mijn site vind je informatie over mijn dienstenaanbod, mijn achtergrond en mijn werkwijze. Heb je na het lezen van deze site vragen? Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken, graag tot ziens!

´Verandering ontstaat wanneer je wordt wie je bent, niet wanneer je probeert te worden wie je niet bent´, Fritz Perls