welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Renske Tiekstra

Zinzicht Coaching

Contactgegevens
5151 RG Drunen


Coachlocatie

Margrietweg 22
5151 RH Drunen

Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

11-3-1981

Doelgroep:

volwassenen, tieners, teams

Thema(s):

persoonlijke ontwikkeling, sociale en emotioenele groei, innerlijke kracht, loslaten, grenzen stellen, zelfvertrouwen, zelfbeeld, balans vinden, samenwerking, communicatie

Aanvullende disciplines:

teambuilding, groepsactiviteiten

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg)

Je manier van denken en voelen bepalen je manier van handelen. Dit gebeurt meestal onbewust, wat ervoor zorgt dat je steeds op dezelfde manier reageert op situaties in je leven en/of op de werkvloer. Hierdoor loop je vaak tegen dezelfde dingen aan, iedere keer verpakt in een ander jasje.
Zodra je inzicht krijgt in je onbewuste gedachten en gevoelens die achter je manier van handelen zitten kun je zelf de keuze maken om er op een andere manier mee om te gaan.
Gecoacht worden met en door paarden geeft veel inzicht in jezelf en je 'zijn'. Je leert je talenten beter kennen en benutten, je belemmeringen om te zetten in bruikbare kwaliteiten en je maakt van wat voorheen drempels en obstakels leken te zijn nieuwe uitdagingen.
Het biedt talloze mogelijkheden tot emotionele, sociale en/of spirituele groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Kom de bijzondere kracht van paarden eens ervaren en ontdek nieuwe mogelijkheden om je persoonlijke doelen te bereiken, zowel op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling als ook het versterken van de samenwerking binnen een bedrijf.
Op mijn website www.zinzichtcoaching.nl is meer te lezen over mijzelf, mijn geweldige medecoaches Ezra en Beau en mijn werkwijze.

Aantal beschikbare paarden:

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
ja
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2014 (Level 2)
Hercertificatie: 2017