welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Heleen de Mooij-Lubbers

Stichting In Eigen Kracht

Contactgegevens
3062 RA Rotterdam


Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

8-9-1967

Doelgroep:

Kinderen centraal (ouders en leerkrachten)

Thema(s):

Eigen Kracht / Eigen Liefde / Zelfvertrouwen / Passie Faalangst, Onzekerheid, (On) Verantwoordelijkheid / Lusteloos

Aanvullende disciplines:

NLP, TA, Empowerment, Familieopstellingen

Afgeronde opleiding(en):

NLP / TA NLP Master trainer Kindercounselor / therapeut, Equine assisted coach level 1 (Keulseweg)

Andere lidmaatschappen:

NVNLP

In de kern is alles aanwezig Alle werkzaamheden van mij, Heleen de Mooij, vallen onder de Stichting In Eigen Kracht. Dit is een stichting die zich ten doel stelt bijdrage te leveren aan de optimale ontwikkeling van de eigen kracht van het kind. Wanneer de eigen krachten, waaronder liefde, talenten en kwaliteiten van ieder individu zichtbaar worden ontstaat inzicht en groei in motivatie en persoonlijke verantwoordelijkheid.
Geïnspireerd door "Pay it Forward" wordt door middel van dit principe het mogelijk gemaakt gebruik te maken van het aanbod van Stichting In Eigen Kracht voor partijen, personen die zich dit in eerste instantie niet kunnen veroorloven.
Met ondersteuning van de paarden ontstaat er een prachtige zuivere reflectie van de ziel en kunnen zij vanuit hun authenticiteit mensen ondersteunen in hulpvragen. Zorg voor je eigen APK (Authentieke Persoonlijke Kwaliteiten) Ik (Heleen de Mooij) sta dankbaar in het leven dat ik mijn hart en passie mag volgen en als coach en / of trainer u mag ondersteunen. De Paarden geven hiervoor ook een zeer waardevolle bijdrage die ik graag toepas.

Ik geloof dat in de kern van ieder individu alle kracht en liefde aanwezig is voor een gelukkig leven. Het is geweldig dat dit ondersteunt wordt door de onvoorwaardelijke liefde en spiegel van de paarden. Ik heb op HBO Post niveau gedegen opleidingen heb mogen volgen op NLP /TA gebied, naast de opleidingen voor equine assisted coaching, familieopstellingen, kindercounselor e.d. Daarnaast breng ik veel persoonlijke ervaring in en krachtig voorbeeld hoe je vanuit lage verwachtingen heel veel kan bereiken.
Dit alles doe ik vanuit mijn stichting: In Eigen Kracht. Paarden zijn het symbool van kracht dus een gouden combinatie.

Aantal beschikbare paarden:

1

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
nee 
Bespreekruimte binnen:
nee
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2017 (Certificatie update)
Hercertificatie: 2020