welkom | kaart | zoekfunctie

Yolinde Pieters

Cum Equis

Contactgegevens
2665 KN Bleiswijk
Telefoon 0621801666


Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

1-6-1971

Doelgroep:

Individuen, groepen & teams zowel binnen bedrijven als particulier

Thema(s):

Naar aanleiding van het intake gesprek en de coachvraag bekijk ik samen met de cliënt de toe te passen oefeningen. Bij heel specialistische coachvragen zal ik een gespecialiseerde collega benaderen.

Aanvullende disciplines:

Assisteren van collega-coaches bij groepsessies

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1 (Keulseweg)

Het doel van Cum Equis is is om individuele of groepssessies een groot verschil te maken bij mensen en organisaties. Die impact wordt bereikt door de inzet van paarden. Het aanbod varieert van individuele coaching tot teaminterventies en van een ontspannend uitje tot een uitdagende managers-dag.

Deelnemers beschrijven de sessies met het paard als afspiegeling van de werkelijkheid. Patronen, bewust en onbewust, worden zichtbaar én voelbaar. Vervolgens experimenteer je in een ongedwongen omgeving met hoe het anders kan. Je kunt rekenen op momenten van hilariteit, confrontatie, verlichting, ontspanning en bewustwording. Dit is afhankelijk van de reden van de ontmoeting met het paard.

Kenmerkend voor deze manier van coachen is dat de begeleiding gericht is op het zélf vinden van antwoorden op de vragen. Jouw eigen kracht of de kracht van je organisatie is immers op langere termijn bepalend voor het realiseren van je dromen en doelen.

http://www.cumequis.nl/

Aantal beschikbare paarden:

3

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja 
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2012 (Level 1)
Hercertificatie: 2016