welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Chantal van Koert

Equilinq

Contactgegevens
6004 KB Weert


Coachlocatie

Nederweertseweg 34
5712JX Someren

RSC Manege Meulendijks
Heeze

Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

16-4-1980

Doelgroep:

Jeugd en jongeren tm 23 jaar ouders Professionals die werken met jeugd (Management)teams van bedrijven

Thema(s):

Weerbaarheids- en sociale vaardigheidstrainingen, communicatie en samenwerking, contact en vertrouwen, positief zelfbeeld, algemene persoonlijke ontwikkeling Voor teams: samenwerking, communicatie, leiderschapsstijlen, ruimte geven en ruimte nemen, persoonlijke ontwikkeling, communicatie, vertrouwen, samenwerking, ervaringsgericht, teambuilding, leiderschap, kansen zien, zelfreflectie

Aanvullende disciplines:

Sportmassage voor paarden Weerbaarheidstraining voor jeugd en jongeren t/m 23 jaar

Afgeronde opleiding(en):

HBO Culturele maatschappelijke vorming (2002), Equine massage therapist bij Massage Hippique (2005), Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg), Weerbaarheidstrainer bij Rots&water instituut (2013), Facilitator familieopstellingen en systemisch coachen met hulp van paarden (Keulseweg)

Equilinq s expertise ligt, wegens meer dan 10 jaar kennis en ervaring in het welzijnswerk, bij het coachen van jeugd, jongeren en jong volwassen.

Er wordt veel verwacht van opgroeiende jongeren en (jong) volwassenen. De druk om te presteren, aan de maatstaven van de maatschappij en omgeving te voldoen, invloed van (social)media kan leiden tot (keuze)stress, afwijkend (sociaal)gedrag, concentratieproblemen, gebrek aan een focus of doel,gebrek aan zelfvertrouwen, depressiviteit, slachtoffer van pesterijen of (seksueel) misbruik.

Door Equilinq's coaching leer je eigen oplossingen te vinden en keuzes te maken. Persoonlijke ontwikkeling door te doen en te ervaren, maakt je sterk en gebalanceerd.
Het uitvoeren van een activiteit met een paard daagt de jongere (en ouders) uit op het gebied van communicatie, contact maken, creativiteit, assertiviteit, verantwoordelijkheid, concentratie, samenwerking, vertrouwen en relaties.

Jongeren met specifieke gedragsproblemen, die gepest worden of die stagneren in hun persoonlijke ontwikkeling kunnen baat hebben bij coachen met paarden.
Ik combineer weerbaarheidstrainingen met equine assisted coaching, waarop kinderen (jong en oud) erg positief reageren. Coaching met inzet van paarden, individueel en in (klein) groepsverband wordt ingezet t.b.v versterken van (zelf)vertrouwen, leren communiceren en samenwerken.

Aantal beschikbare paarden:

1 – 4

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja 
Bespreekruimte binnen:
nee
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
jaLaatste certificatie:
2014 (Level 2)
Hercertificatie: 2017