welkom | kaart | zoekfunctie

Dr. Josephine Woltman Elpers

Equi Guidance

Contactgegevens
8191 KL Wapenveld
Telefoon 0610997322


Praktijkervaring: D

Geboortedatum:

27-3-1974

Doelgroep:

Managers, leidinggevenden en teams

Thema(s):

Leidinggeven

Aanvullende disciplines:

Gespreks- en telefoonsoachsessies

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg), Ph.D. in marktonderzoek, Master Bedrijfseconomie met een minor in psychologie en statistiek, diverse cursussen voor leidinggevenden, EAHAE gecertificeerd (maart 2015)

EQUI GUIDANCE biedt:
• Persoonlijke leiderschapsontwikkeling
• Teambuilding leiderschapsontwikkeling
• Training in natuurlijk leiderschap

EQUI GUIDANCE leert je op een creatieve natuurlijke manier meer over de authentieke leider in jezelf, je team, je collega’s en de drijfveren die daar achterliggen. Je doet dit door te werken met paarden, samen buiten in de natuur.

EQUI GUIDANCE: insights into leadership heeft als missie:
Het creëren van meer bewustzijn van het verband tussen natuurlijk leiderschap, het paard en de mens en het ondersteunen van de ontwikkeling van modern leiderschap met behulp van het paard.

Met modern leiderschap bedoelen we het type leiderschap dat nodig is om onze moderne maatschappij duurzamer te maken, zowel op sociaal als ecologisch gebied, en om het menselijk potentieel te ontdekken dat verborgen zit in onze organisaties en in onszelf.

EQUI GUIDANCE wil groei in authentiek leiderschap verwezenlijken, zowel op persoonlijk als op teamniveau. De aanpak van Equi Guidance, is gebaseerd op ervaringsgericht, natuurlijk en opbouwend leiderschap.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van leidinggevenden en managers. Sinds 2004 heb ik verschillende afdelingen in het bedrijfsleven en in de wetenschap geleid. Momenteel geef ik als directielid direct en indirect leiding aan meerdere teams op een grote hogeschool. Tevens coach ik sinds 11 jaar managers en leidinggevenden.

Aantal beschikbare paarden:

3

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja 
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
jaLaatste certificatie:
2013 (Level 2)
Hercertificatie: 2016