welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Liesbeth Hoezen

Stal Oberon Coaching

Contactgegevens
6657 AL Boven-Leeuwen


Coachlocatie

Wilgenstraat, naast nummer 10
6657 AL
Boven-Leeuwen

Praktijkervaring: C

Geboortedatum:

13-8-1957

Doelgroep:

Volwassenen, jongeren en groepen

Thema(s):

Zowel op persoonlijk als professioneel gebied werken aan overtuigingen en patronen die groei en ontwikkeling belemmeren. Door ervaren en ontdekken inzicht krijgen in verborgen talenten. Waardevol leven met een chronische aandoening. Hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid.

Aanvullende disciplines:

Regelmatig organiseer ik workshop's rond een thema. Soms doe ik dat samen met een collega of een coach uit een andere discipline, b.v. een systemisch of creatief coach. Samenwerking en delen heb ik hoog in het vaandel staan. Gecertificeerd EMDR behandelaar

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg)

In het land van Maas en Waal, vlak achter de dijk van de Waal heb ik mijn werkplek. Een weiland, een stal en een bak vormen het thuis van mijn 4 paarden.
Ik bied rust, ruimte en tijd om met vraagstukken bezig te zijn.
Ik ben geen coach die veel gaat praten, goed luisteren kan ik wel. Ik werk vanuit een sterke intuïtie, afgestemd op de directe behoeftes van zowel mijn cliënten als van mijn paarden. Zo blijven we tijdens het coachproces in het hier en nu en kunnen acties en reacties helder en duidelijk blijven.
Als er binnen het coachproces trauma's of nare herinneringen naar boven komen dan kan ik helpen die te verwerken door het toepassen van EMDR. Dat doe ik meestal ook met hulp van de paarden. Meer info hierover vind je op mijn website.
Als coach houd ik mijn rol klein, ik maak het mogelijk om te experimenteren en let op ieders veiligheid. Tussendoor en naderhand help ik reflecteren.
Als cliënt/coachee kan je zo je eigen stappen nemen en zelf verantwoordelijk zijn voor je eigen proces. Je heb de antwoorden op je vragen al in je. De paarden en ik helpen jou om ze te vinden.
Zo zorg je zelf weer voor nieuwe levenskracht en groei en vind je onverwachte talenten.
Jij bent tenslotte de expert van je eigen leven!

http://www.oberon-coaching.nl/

Aantal beschikbare paarden:

4

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja 
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2013 (Level 2)
Hercertificatie: 2016