welkom | kaart | zoekfunctie

Merijn de Jonge

ROScoaching

Contactgegevens
3864 MZ Nijkerkerveen
Telefoon 0342434008


Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

31-12-1976

Doelgroep:

Studenten, volwassenen en bedrijven. Ook teamcoaching (met meerdere coaches). Veteranen.

Thema(s):

Leren, ontwikkelen, groeien en soms je neus stoten. Dat is waar ik je graag en met energie bij ondersteun!

Afgeronde opleiding(en):

HBO Personeel & Organisatie, Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg), Familieopstellingen (Hellinger Instituut)

Op onze bijzondere plek net onder de rook van Amersfoort genieten van rust, vertrouwen, gezelligheid én verdieping. Weg van de drukte, tijd voor jezelf. Dit is wat je ervaart als je bij ons op het erf komt. Samen met vier trouwe vierbenige medewerkers verzorg ik individuele 1 op 1 coachingstrajecten en groepssessies.
Daarbij schakel ik eventueel andere coaches in met wie ik graag en nauw samenwerk. Ik richt mij specifiek op het werken met veteranen binnen de geüniformeerde beroepen (defensie, politie, brandweer, ambulancepersoneel), (management) teams en individuele sessies. Ik heb een passie voor leiderschapsvraagstukken, talentontwikkeling en groepsprocessen. Daarbij gebruik ik alles wat in mijn "rugzak" zit; van mijn eigen ervaring, bedrijfskundige kennis als HR consultant tot mijn kennis van systemisch werk.

Je bent welkom voor een eerste kennismaking met Equine Assisted Coaching tot een volledig (groeps)traject afgestemd op jouw specifieke coach- of levensvraag. Tijdens de coaching helpen de paarden je door objectief en zonder oordeel of dubbele agenda het effect van jouw gedrag en handelen terug te geven. Zo helpen ze je bij het vinden van je eigen antwoorden en authentieke manier van omgaan met je (levens)vragen. Heb ik je hiermee geprikkeld? Wil je ervaren hoe concreet coachen met behulp van paarden is? En met hoeveel plezier en energie ik dat doe? Kom het ervaren en maak een afspraak!

http://www.roscoaching.nl/

Aantal beschikbare paarden:

4

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja 
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
jaLaatste certificatie:
2017 (Certificatie update)
Hercertificatie: 2020