welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Anita Buts

Anna Grande

Contactgegevens
5103 HK Dongen


Coachlocatie

Tilburg - Reeshof

Gein Noord 27
1391 CG Abcoude

Praktijkervaring: E

Geboortedatum:

24-6-1974

Doelgroep:

Mens, teams en organisaties, kinderen en volwassenen

Thema(s):

Persoonklijke ontwikkeling op particulier en zakelijk vlak Organisatie en leiderschapsontwikkeling Loopbaantrajecten

Aanvullende disciplines:

Trauma en hechtingsproblematiek. Adoptie en pleegzorg vraagstukken Personen met ADHD, ASS of PTSS EMDR deskundige (Trauma verwerking) Burnout

Afgeronde opleiding(en):

CREF behandelaar - trauma en hechtings- problematiek Bedrijfskunde (WO) International Management (HBO) MEAO, Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg)

Andere lidmaatschappen:

Partner van www.motifade.nl - Samenwerking voor organisatieontwikkelings vraagstukken

Coachen met paarden is een intense en bijzondere ervaring en zorgt voor directe bewustwording en dat wat jij ervaart kun je direct gebruiken in het dagelijks leven.
Hoe het werkt? De coachvraag wordt door mij omgezet in een opdracht met het paard, waarmee jij of je team aan de slag kunnen. Het paard reflecteert het gedrag; Ben jij bijvoorbeeld niet rustig dan is dat paard het ook niet, en antwoorden op vragen krijg je waar en wanneer je ze niet zult verwachten. Terug naar je eigen basishouding en authentieke zelf is de sleutel tot veranderen, omdat het oaard niet zal meewerken als jij dat ook niet doet. Het paard brengt de verandering teweeg en ik creeer als coach leerkansen door activiteiten op te zetten en ondersteuning te bieden bij het bewustwordingsproces.
Een quote van een klant: "Ogenschijnlijk leken mijn vraag en de bijbehorende opdracht(en) klein, maar schijn bedroog. De impact die het op me had was groot(s)".

Met mijn achtergrond als bedrijfskundige kan ik snel de omschakeling van werkvloer naar bestuurlijk niveau maken en goed de organisatievraagstukken van buitenaf bekijken. Als boerendochter opgegroeid onder de rook van Amsterdam en daar al van jongs af aan de persoonlijke problematieken kunnen zien en omarmen. Vele culturen zijn in mijn leven voorbijgekomen, waardoor ik snel de schakeling kan maken naar persoonlijk vlak. Hierbij sluiten de adoptie vraagstukken - hechtingsproblematieken prachtig aan. Als pleegmoeder en vrijwilliger binnen de verstandelijk gehandicapten sector zijn o.a. de thema's ADHD en PTSS mij niet onbekent en heb ik hier de afgelopen jaren mij verder in gespecialiseerd. Ik ben gecertificeerd CREF behandelaar

Aantal beschikbare paarden:

2 tot 4

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja 
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
jaLaatste certificatie:
2012 (Level 2)
Hercertificatie: 2015