welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Roelina Joldersma

LEELAWADEE coaching

Contactgegevens
9536 TA Ees


Praktijkervaring: C

Geboortedatum:

24-1-1970

Doelgroep:

Alle doelgroepen

Thema(s):

Bij kinderen: onzekerheid, weerbaarheid, teruggetrokken zijn, boos/verdrietig zijn, rouwverwerking,omgaan met echtscheiding, pubergedrag, gewichtsproblemen, leerproblemen. Bij volwassenen en groepen: grenzen stellen, leiderschap, balans geven en nemen, motiveren, stimuleren, communicatie, teamontwikkeling, vertrouwen, in aanraking komen met intuïtie, bewustzijn, kracht en bovenal met wie we zijn!

Afgeronde opleiding(en):

Meao, Hbo, Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg), Kindercoach

Samen met paarden wil ik graag kinderen, pubers en volwassenen helpen bij het zoeken naar antwoorden op noodzakelijke vraagstukken in hun leven. Bij kinderen biedt ik ondersteuning aan ouder en kind wanneer het kind, de ouders of leerkracht in een situatie komen waarop ze geen grip meer kunnen krijgen. Binnen school is er wellicht niet genoeg mogelijk om je kind de ejatra aandacht te geven die het nodig heeft en de weg naar een psycholoog is(nog) net een stapje te ver.
Als kindercoach ga ik op een laagdrempelige en positieve en transpirante manier naar de situatie kijken en samen met het kind en de paarden op zoek naar een oplossing. We blijven vooral niet lang stilstaan bij het probleem, maar richten ons op de oplossing. Het is een uitdaging om ieder kind zich bewust te laten worden van zijn/haar talenten, kwaliteiten en mogelijkheden Ik vind het fijn om mensen (en dat geldt voor alle doelgroepen) in aanraking te laten komen met intuïtie, bewustzijn, kracht en bovenal met wie ze zijn. En dan is het heel fijn om samen te werken met de paarden, die kunnen dat laten zien en voelen.

Kindercoaching is mijn specialisme. Dit doe ik ook in samenwerking met de paarden. Ik vind het heerlijk om ieder kind zich bewust te laten worden van zijn/haar talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Het mooie van een kind is, dat het een groot zelfoplossend vermogen heeft. Het is prachtig om hen dit te laten zien. Om deze omwenteling teweeg te brengen maak ik gebruik van gesprekstechnieken(aangepast aan de leeftijd van het kind) en het coachen met paarden.

http://www.leelawadeecoaching.nl/

Aantal beschikbare paarden:

3

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja 
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2012 (Level 2)
Hercertificatie: 2015