welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Nelleke Kappers

Aylluna

Contactgegevens


Coachlocatie

In overleg

Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

7-9-1968

Doelgroep:

Een ieder die zich wil ontwikkelen, Teams

Thema(s):

Alle thema's omtrent persoonlijke ontwikkeling, Teamontwikkeling/teambuilding

Aanvullende disciplines:

Coaching en begeleiding, energiewerk, klassieke massage

Afgeronde opleiding(en):

Verschillende coachingsopleidingen waaronder Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg), opleidingen op het gebied van energiewerk, klassieke massage

Paarden vellen geen oordeel en leven in het NU! Omdat zij oorspronkelijk als kuddedier leven en alert zijn op ieder onraad vanuit de omgeving kunnen zij samen overleven als kudde. Paarden zijn een prachtige spiegel voor ons mensen.
Zij geven ons feilloos terug wat ze bij ons zien en voelen. Klopt wat wij uitdragen naar buiten toe met wat wij van binnen ervaren? Hoe authentiek en congruent zijn wij eigenlijk? Een paard reageert primair, leeft nu, heeft geen eigen agenda of oordeel en spiegelt wat onze menselijke lichaamstaal en ons onderbewuste hen vertelt. Via het paard kunnen wij in contact komen met onze intuïtie, onze kracht en wie we nu werkelijk zijn. Het paard reflecteert en geeft ons de mogelijkheid bewust te worden van ons gedrag, onze mechanismen en patronen. Sessies met paarden bieden ons een enorm speelterrein van confrontatie-, oefen- en leermogelijkheden. Zij voorzien ons van prachtige metaforen voor het omgaan met allerlei situaties in het leven. Dit ervaringsgerichte proces vindt plaats in een fysiek en emotioneel veilige omgeving. De activiteiten doe je altijd vanaf de grond, nooit op het paard. Je hebt hiervoor geen ervaring met paarden nodig. Er is de mogelijkheid een individuele of een teamsessie te doen.
Teamsessie: Door met elkaar een activiteit met een paard te doen krijg je de kans om te zien en ervaren hoe je als team en afzonderlijk lid van dat team communiceert, samenwerkt, aanwezig bent, oplossingen zoekt, welke rol jij vervult binnen het team en welke kwaliteiten een ieder bezit. De coaches geven objectief weer wat zij gezien hebben en zullen je d.m.v. het stellen van vragen stimuleren te voelen en na te denken zodat je zelf kunt reflecteren.

http://www.aylluna.com

Aantal beschikbare paarden:

4

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
nee
Bespreekruimte binnen:
nee
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2012 (Level 2)
Hercertificatie: 2015